Aktivan odmor

Cable Krk

Cable Krk - Ski Lift

Ako želite ugodno i zabavno provesti dan, svakako posjetite Ski lift Krk.
Jedan od najnovijih i najmodernijih liftova u Europi, nalazi se u Puntarskoj uvali, na samo nekoliko kilometara od grada Krka. Uz super uzbudljiv doživljaj skijanja na vodi i wakeboardinga na suvremenom liftu, na 400 m2 objekta iznad mora možete jesti, piti, sunčati se, kupati, izležavati, kartati, pjevati, plesati, smijati se padačima ili uzdisati nad trikovima ridera svjetske klase koji naprosto obožavaju ovaj ski lift.

Dunat bb, Kornić www.wakeboarder.hr
Šetnice

Šetnice

PJEŠAČKE STAZE Postoji li bolji način za pokretanje i opuštanje istovremeno? Iz grada Krka u okolicu vode označene šetnice koje su, s kraćim opisom lokacija, ucrtane  na zemljopisnu kartu koju možete nabaviti u svim turističkim agencijama. Put će Vas voditi uz more, u maslinike, kroz mala sela naseljena i napuštena. Šetnice imaju svaku našu preporuku!

jpgDownload

Surf

Surfanje

Puntarski zaljev je zbog svoje zatvorenosti idealan za surfanje na malim valovima.

 Dive sport

Ronjenje

Ronilački centar "DIVESPORT Krk" je smješten u prekrasnoj uvali između gradova Krka i Punta na otoku Krku, neposredno uz more.

Otok Krk sa svojim slikovitim selima, bujnom vegetacijom i kristalno čistim morem, nalazi se u Kvarnerskom zaljevu. Otok je povezan mostom s kopnom, koji je otvoren 24 sata.

Dunat bb. 51517 Kornić - otok Krk - Hrvatska
Tel. +385 51 867 303
Mob +385 98 9600 631
www.divesport.de Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.